Despre

Sunt in cautarea adevarului Biblic. Mereu am fost. Insa de ceva timp am hotarat sa nu ma mai limitez la explicatiile pe care mi le ofera religia din care fac parte. Am inceput sa caut pe internet diverse studii, cercetari si pareri despre intelegerea Bibliei ca un tot unitar.

In Biblie scrie ca in timpurile din urma „cunostinta va creste” (Daniel 12:4). Si intr-adevar, acest lucru se intampla in prezent. Insa cele mai multe resurse si studii biblice sunt in limba engleza. Imi place sa cred ca sunt un om cu mintea deschisa si de aceea ma documentez din mai multe surse, citesc pareri despre interpretarea Bibliei de la diverse denominatii crestine.

Voi scrie aici acele idei si pareri care mi se par logice si in acord cu Biblia in ansamblul ei.

Pentru intrebari sau pareri in legatura cu un anumit subiect, ma puteti contacta aici.

 Ce cred:

In primul rand vreau sa spun ce nu cred: nu cred ca stiu totul si nici ca am ajuns la intelegerea absoluta a Bibliei.
Citesc, ascult, studiez si gandesc.

Totusi, in privinta doctrinelor importante stiu ca:

  • Exista un singur Dumnezeu, IHVH, Tatal, Creatorul a tot ce exista, Atotputernic si Atotstiutor. (Trinitatea nu este o doctrina cu fundament Biblic)

  • Isus este Fiul Uman al lui Dumnezeu, a fost conceput in mod miraculos si si-a inceput existenta ca Om. La trei zile dupa moartea sa, Isus a fost inviat ca un nou tip de om, un om nemuritor.
    Cei care cred vor fi si ei transformati in oameni nemuritori asa cum este Isus acum. Acest lucru se va intampla la revenirea lui Isus pe pamant cand va instaura aici pe pamant pentru 1000 de ani Imparatia sau Regatul lui Dumnezeu pentru care ne rugam in rugaciunea Tatal nostru.

  • Imparatia de 1000 de ani va fi urmata de o Imparatie Eterna unde vor trai doar cei salvati, cei care au primit nemurirea, alaturi de Isus Cristos. Toti vor trai etern in comuniune cu Dumnezeu.

  • Biserica lui Cristos ii cuprinde pe tori crestinii adevarati. Nu cred ca doar o denominatie, biserica sau organizatie religioasa detine adevarul absolut (toate detin adevaruri amestecate cu invataturi false, in procente diferite) si nici nu cred ca este nevoie sa apartii de o anume organizatie, grupare sau institutie religioasa pentru a fi salvat. Dumnezeu trateaza cu oameni, nu cu institutii. Dumnezeu este cel care boteaza cu spiritul sfant, face ca cineva sa se nasca din nou si El salveaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.